Peugeot 206: Startproblemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 X-line

Ik heb sinds een jaar mijn Peugeot van 2000 ingeruild voor een nieuwere van 2003. Helaas beginnen nu de problemen. Als ik start bij een 'koude' motor slaat deze niet zo snel aan als deze een tijd terug deed. De auto is reeds diverse malen bij de garage geweest. De ene monteur verteld dat ik '21'moet denken en dan pas de sleutel moet omdraaien en de ander zegt dat ik 5 seconden moet wachten. Ze kunnen me meer vertellen maar niets helpt en ik zit iedere dag smorgens en savonds met die stress of de auto wel aanslaat en natuurlijk nog meer met de vraag wat het is. Bij de garage is de auto al uitgelezen en hier komen geen meldingen. En als ze de auto daar starten is er natuurlijk niets aan de hand ( de motor is dan ook warm....) Help!

deurne

Geplaatst door deurne (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

laat de wagen eens een keer bij de garage overnachten dan kunnen ze ,s morgens zelf constateren hoe goed of hoe slecht de wagen aanslaat

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Temp sensor niet in orde of bdp sensor niet goed.

deurne (0), 16 jaar geleden

Ik heb een afspraak gemaakt voor de overnachting. Ik ben benieuwd.

deurne (0), 16 jaar geleden

En wederom vinden ze het heel normaal. Het is niet de temperatuur, niet de sensor. het is alle electriciteit in de auto en omdat deze alles bij elkaar moeten vinden, duurt het zo lang. Nou je kunt mij meer vertellen. Ga in het weekend op jacht naar wat anders, en de Peugeot garage sla ik in ieder geval over!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.