Peugeot 605: Stationair afstelling

Bouwjaar: 1994

Mijn peugeot 605 slaat af (bij warme motor)zodra ik mijn koppeling intrap om bv. af te remmen voor een stoplicht of bocht. alleen als de motor warm dus, en niet meer op de chocke rijdt. als ik stil sta zakt toerental tot 500 en slaat meestal af soms schiet het toerental ineens naar 1500. wat kan ik hier aan doen volgens de peugeot garage is er niets loos(computer meting). als hij eenmaal 800 toeren stationair draait blijft hij lopen. Ik heb de stappenmotor al met remmenreiniger opgeschoont maar dat helpt niet.

DR2368

Geplaatst door DR2368 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch denk ik dat het daar wel zit,of doet hij het echt alleen met ingetrapte koppeling?Want dan zal het in de koppeling ofzo zitten.

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Marco,
Zuigt de motor niet ergens valse lucht,als ik jou was zou ik toch liever op de Honda(bromfiets) rijden of is dat nu te koud!

Hans

DR2368 (0), 19 jaar geleden

voor de honda is het te koud vandaar mijn vraag over de peugeot :) ik zal eens kijken naar die valse lucht Thanks het is vooral met inparkeren trouwens....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.