Peugeot 206: storing dak/kap 206 cc

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

geachte leden.

Graag zou ik raad willen over een probleem,die als volgt is.
Mijn dak gaat niet meer open,en geeft alleen het alarm-signaal van het dak als het beschermhoes (in kofferbak) in is.
Zodra de hoes uit is in de houders (waar de sensor links zit) geef hij niet de ping terwijl ik de knop indrukt of omhoog houdt.
Ook zou hij een alarm-signaal moeten geven als de 2 haken nog vast zitten (voor in de auto) maar ook dat doet hij niet als de beschermhoes uit is in de kofferbak.
In het boekje zie ik niks over een zekering of andere storingen kwa elektr-dak.
Wie o wie heeft een idee.. vr gr patty

patty79

Geplaatst door patty79 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 10 jaar geleden

Werkt het schakelaartje is de linker steun van de uitgetrokken beschermhoes wel correct?? Is toevallig het metalen stripje van het schakelaartje niet naast het contactpuntje gewipt?

patty79 (0), 10 jaar geleden

Het schakelaartje werkt goed anders zou hij ook het alarmsignaal niet geven en hij stopt met het alarmsignaal geven door de beschermhoes uit te doen want dan reageert het niet meer verder want als het schakelaartje kapot zou zijn zou hij het ook niet doen met de hoes toch!?? want normaal geef hij ook alarmsignaal als de 2 haken nog vast zitten van het dak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.