Peugeot 206: Storing elektronische diefstalbeveiliging

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: NFU, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 80

Beste lezers,

Heb helaas een probleem met een Peugeot 206 cc. De auto start niet meer, geeft aan; storing elektronische diefstalbeveiliging. ANWB kon de auto niet uitlezen, omdat de auto in ECO modus ging zei hij. Hij heeft de auto proberen te starten met accuhulp en met de reservesleutel, maar dit werkte allebei niet. Iemand die hier ervaring mee heeft misschien goede tips? Ik kan de auto namelijk nergens heen brengen, dus ik hoopte dat iemand hier misschien ervaring heeft met dit probleem. Ik las op internet iets over de BSI resetten, zou dit het probleem eventueel kunnen verhelpen denken jullie?

MDBeetle

Geplaatst door MDBeetle (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MDBeetle (0), 6 jaar geleden

Misschien nog een waardevolle toevoeging, ik heb ontdekt dat er stukken brood in de motorruimte lagen. Het lijkt alsof een of ander beest in de motorruimte heeft gezeten, het lag er ook nog niet lang, want heb pas nog de motorkap open gehad en het brood was zelfs nog een beetje zacht en niet beschimmeld o.i.d.

Mocht dit ermee te maken hebben, waar zou ik de draden kunnen vinden die invloed zouden kunnen hebben op deze storing?

shanicevv (0), 5 jaar geleden

Hoi!
Ik had vanavond dezelfde storing met mijn peugeot 206 cc, alleen mijn auto startte nog wel.
M’n display met de tijd en datum sprong wel op 0 en de m’n radio ook.
Wat was het uiteindelijk bij jou?

harry4203 (510) PRO, 5 jaar geleden

denk dat bij jouw gewoon de accu aan zijn einde is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum