Peugeot 206: storing olielamp 206

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1400

Mijn auto geeft al enkele maanden een storing aan bij het olielampje. Dit bij het starten van een koude motor en en het gaan van een hoog toerental naar een lager toerental bij langere afstanden. Als ik rem voor een afrit van een snelweg, kruising of stoplichten en dergelijke.

Hij geeft dan een piepsein aan, het stop-teken en het olie-lampje.

Mijn autogarage meent dat er ooit verkeerde olie in is gegaan, maar kunnen het probleem niet verhelpen. De computer geeft geen storing aan en ook hebben ze al twee maal de olie ververst. Maar het probleem blijft zich aanhouden.

Oliefilter is al vervangen!

Wie oh wie herkent het probleem en kan mij hier bij helpen?

Alvast bedankt!\

tulpen

Geplaatst door tulpen (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

Al een ander oliefilter geprobeerd?

DAVID2014 (0), 15 jaar geleden

Heb juist hetzelfde probleem en dat is al bijna een jaar zo. oplossing is niet te vinden. verschillende oliefilters al gemonteerd, verschillende soorten olie al gebruikt, brengt allemaal niets op. oliedrukcontact is ook al vervangen. als de oplossing bekend is mag je mij dit altijd laten weten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum