Peugeot 307: storing uitlaatgas

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Na dat ik steeds problemen had met een motor die inhield en de auto niet harder dan 90 km wou rijden.(storing uitlaatgas)
En er maar niet duidelijk was wat de oorzaak kon wezen, ( 2x uitgelezen bij de dealer)
Was er deze keer een slimme monteur bij dezelfde dealer die het probleem heeft weten te verhelpen.
Het bleek de brandstof filter te zijn die niet meer goed werkte. Laten vervangen en de problemen zijn (tot op heden) verholpen. Dat op de val reep, want ik had een bordje met te koop al klaar, nu kan ik er nog even mee door tot volgend jaar mits????

madevil

Geplaatst door madevil (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

IS het filter al wel eens vervangen? brandstof filter moet om de 60.000 (normaal) 40.000(zwaar) of 5 jaar, respectievelijk wat het eerst bereikt wordt. en soms zijn ze eerder vervuild, kan gebeuren.

madevil (0), 14 jaar geleden

was al eens vervangen en over 10.000 weer aan vervanging toe. (iets eerder dus), nooit aangedacht niet door mij , maar ook niet door de dealer.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Hij zat er al aan te komen dus. Tja, ligt maar net aan de foutcode, er kan ook gedacht ach, niet geschoten is altijd mis ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.