Peugeot 607: Storingen.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine

hallo ik hoop dat iemand mij kan helpen...... ik heb een tweetal storingen vermoed ik

de eerste is dat me airco en me kachel het niet doen kachel word wel warm maar blaast geen warme lucht??

de tweede storing is erger.....

het begon dat me spiegels niet meer open en dicht gingen soms wel soms niet en soms maar 1

me achteruit rijd sensoren doen het ook niet meer (geen piepjes meer) en ook me achter uit rijd licht doet het niet.....

en af en toe gaat me verlichting niet meer automatisch aan geeft ie ook een melding in het navi scherm hiervan....

ook werkt de centrale vergrendling niet meer dus moet me deuren handmatig sluiten


ik hoop dat iemand me op weg kan helpen!!

alvast bedankt!!!!

fatalmove

Geplaatst door fatalmove (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

fatalmove (0), 13 jaar geleden

nou kom ik er net toevallig achter bij me reserver sleutel was de baterij leeg van de afstands bediening ik had de batterij van me andere sleutel er even in gedaan en toen reageerde de centrale vergrendeling wel meteen bij het op slot doen maar helaas het was maar 1 malig??? hij doet het al weken helemaal niet meer maar met me andere sleutel deedt ie het nu wel weer 1 keer was dit toeval???

het lampje van de vergernedling bij de handrem blijft ook knipperen sinds ie het niet meer doet..

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het kunnen per toeval allerlei afzonderlijke storingen zijn,...... 1 spiegel bijv. vastgevroren of schakelaar achteruitrijlichten defect? Zo uit je verhaal op te maken lijkt het 1 oorzaak die alle storingen veroorzaakt?
Het kan bijv. een slechte stekkerverbinding of massa aansluiting zijn. Waar....? Thats the question! K'Zou beginnen met de stekkers op de BSI. In het ergste geval is de BSI defect.
In ieder geval zal de parkeerhulp (en achteruitrijlichten) niet werken als de schakelaar voor de achteruitrijlichten defect is. Misschien is hier gewoon de schakelaar defect.
Toevallig onlangs niet iets ingebouwt??
Misschien toch de beste en snelste optie om eerst eens uit te laten lezen bij een dealer.

fatalmove (0), 13 jaar geleden

bedankt voor de reactie! nee heb niks in gebouwd de auto is full options ...de spiegels komt niet door de winter voor de winter is het begonnen...ik heb zelf het iedee dat het 1 storing is op de kachel na dan want dat is allemaal tergelijk begonnen en net zoals de parkeer sensoren soms doen ze het wel soms niet....nu vaker niet dan wel:(

primera p11 (0), 13 jaar geleden

Het is net als met de trein,hoe meer erop zit,hoe meer uitval.

fatalmove (0), 13 jaar geleden

ja idd dat blijkt nu wij hebben deze auto al jaren en nu komen ze achter elkaar in eens de storingen.. het is een super fijne auto als alles werkt maar nu met storingen is het echt vervelend

fatalmove (0), 13 jaar geleden

heel vreemd??


ging ik net de grote zekeringen onder de motorkap ff checken alles was heel wel alles er uit gehaald en op nieuw er in gezet wil ik de auto starten staar ie heel slecht!! dit is nog nooit eerder gebeurd....toen ie uit eindelijk starte gaf ie allemaal fout meldingen aan airbags defect automatischie verlichting defect'....nu start ie weer gewoon toen ik hem wou starten klonk het net alsof de start motor kapot was??

misschien weet iemand het nu? toch de bsi?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum