Peugeot 206: stroom onderbreking

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 automaat

wij hebben hier staan een peugeot 206 waarbij om de zoveel tijd de stroom wegvalt. De radio (origineel) moet dan met de code opnieuw
gereset worden. 1x gehad dat de auto niet meer wil starten, mbv startbooster gestart, direct weer uitgezet en vervolgens geen problemen meer met starten. Naar wat we begrepen hebben, heeft deze auto geen hoofdstroom relais. Alle massapunten hebben we gereinigd en gecontroleerd. wie heeft er een idee

eric2744

Geplaatst door eric2744 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldtimer (0) PRO, 15 jaar geleden

Eén van de kabelogen van de + of de massakabel niet goed doorgesoldeerd? Ik heb dat wel eens gehad om het half jaar de accu weer stuk. En als je er bij kwam starten als een nieuwe,soms bij warme motor niet starten en dan weer bij koude motor , liet je hem daarna een half uurtje staan was alles weer goed.
Maar die storing van de radio die het af en toe niet meer doet en als je de accu even los haalt weer wel kan ook nog in het display zitten.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.