Peugeot Partner: stuurhuis

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI

Hallo ik heb hier een kapotte stuurhuis met stuurbekrachting, een nieuwe stuurhuis is nogal prijzig daarom overweeg ik een gebruikte stuurhuis te monteren, mijn vraag is, zijn alle stuur huizen van partner het zelfde of verschilt het per model.

carprotec

Geplaatst door carprotec (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

Het verschilt per model wat betrefd het onderdeel nummer en referentie. De referentie staat ergens op het stuurhuis en moet denk ik voor uw auto zijn; 60DHJL OF 60DHXG. Eigenlijk zijn dat alle restyle modellen met HDI 1.6 of HDI 2.0. Even er van uitgaande dat uw partner al een restyle model is met heldere koplampen. Post anders voor de zekerheid even de laatste 8 van chassisnummer.2002 was n.l. het overgangsjaar van oud naar restyle. Ze gaan wel eens vaker stuk hoor en voor revisie aanbieden is soms ook mogelijk. Prijzen van origineel verschillen ook behoorlijk met de vrije markt prijzen. H-base geeft 580 euro ex aan en orig. 900 euro ex.

PT nieker

carprotec (0), 14 jaar geleden

Hallo PT nieker bedankt voor de antwoord en hier is de chassis nummer:VF35FRHYF60482890

peugeottechnieker (0) PRO, 14 jaar geleden

U heeft nog het oude type partner, referentie is 60DHFL en 60DHXE.

PT nieker

carprotec (0), 14 jaar geleden

PT nieker bedankt voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.