Peugeot Partner: stuurinrichting

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Mijn wagen is 2.5 jaar oud en van in het begin is er speling op mijn stuur en ze krijgen dat niet in orde ik zou graag een nieuwe kopen( dit model te weinig Pk met mij airco op) maar als ze dit nog niet in orde krijgen waarom zou ik een nieuwe peugeot kopen ?

ghost007

Geplaatst door ghost007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dirk2301 (0), 17 jaar geleden

Ga eens naar een andere dealer.
Gar. De Keukeleire in Dendermonde bv.
Stukken beter dan Vanhoecke.

ghost007 (0), 17 jaar geleden

koop nooit een wagen peugeot bij van hoecke (bornem of St-Niklaas) je bent gekloot tot over je oren ik heb juist mijn wagen gaan halen omdat ik (al 2,5 jaar) speling op mijn stuur heb ,ik ga dus mijn wagen woensdag halen en ik doe vandaag mijn laatste checkup omdat ik morgen naar duitsland vertrek en nu werken mijn ruitenwisseres niet ik bel naar de garage om dit te melden en ze weten nog niet eens waar de zekering zit voor de ruitenwissers dit is niet de enige fout aan mijn auto 1 speling op stuur 2 stuur staat scheef als de auto recht rijdt 3 kapotte bestuurderszetel 4 bestuurders gordel geblokeerd 5 ramelende achterruiten 6 luchtfilter die licht te rammelen 7gordels op achterbank die blokeren nu mijn ruitenwissers die niet meer werken ik ben het moe mijn auto is nog maar 2,5 jaar oud anders was hij allang weg en DIRK 2301 jij zegt wel ga naar dendermonde maar ik vertrek morgen wel naar duitsland en in dendermonde zullen ze graag een probleemwagen van 2,5 jaar zien komen

Dirk2301 (0), 17 jaar geleden

ghost007, ik ben ervan overtuigd dat u zullen helpen alsof je er al jaren klant bent.
Tevreden klanten is hun motto (en dat dragen ze daar hoog in het vaandel).
Ook de prijzen zijn zeer redelijk (stukken goedkoper dan die peugeot forfaits)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.