Peugeot 406: Superlock (?) centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999

Hoi, ik heb een defecte centrale vergrendeling op één deur. Kan nu een ruilmotortje krijgen, maar tegelijk werd de vraag gesteld of er superlock op de deuren/vergrendeling zat. Heb al ff gegoogled op superlock maar weet niet of mijn 406 dat heeft. Het is een 406 Break Hdi 110 Pk van juni-1999. Weet een van julie wat superlock is en waar ik kan zien of mijn auto superlock heeft.

Mart76

Geplaatst door Mart76 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Supervergrendeling dat is als je de sluitknop twee keer in kunt drukken om als het ware een extra grendel in het slot te doen.
De meeste peugeot's in Nederland hebben dat niet.

Basten (0), 18 jaar geleden

Bij ouder modellen zat er nog een extra knopje (kleiner)op de sleutel en bij de huidige is het 2x drukken op de vergrendeling
je hoort dan nog een extra klik in de vergrendeling en deze zorgt ervoor dat de auto van binnen niet te openen is(ruitinslag)

Mart76 (0), 18 jaar geleden

oké ik snap het. Had eerder een astra die het zelfde fenomeen kende. (was ook het enige goede aan dat ding) Mijn 406 heeft maar één sluitknop op de AB en die is voor openen en sluiten dus 1 x drukken. Geen superlock dus.
Bedankt voor de info!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.