Peugeot 407: Temperatuur Loopt Op Bij (voorkeur) Warme Weer(hete Zon)!!!!!

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800cc

Hallo Heren/Helden,Mijn 407 , de motortemperatuur loopt alleen bij warme weer en als ik stil sta(als motor lang blijft draaien) heel hoog op, dus als ik toevallig een keertje niet oplet op mijn display, is dus mijn motor gewoon naar de haaien!!!!!!!!.Toevallig heb ik dus in totaal 2x geconstateerd op mijn display, motortemp. te hoog en tegelijkertijd schiet de meter helemaal uiterst naar rood, en dan doe ik dus snel de motor uit. Wat is hier eigenlijk aan de hand, radiateur is nieuw vloeistof niveau is goed en voor de rest weet ik niet. Wie weet hier iets van!! groetjes danny.

cuprapower

Geplaatst door cuprapower (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

E.T.Wiersum (0), 15 jaar geleden

Bij stilstand is er geen rijwind, en moet de koelventilator bij oplopende temp. de koeling overnemen ergens tussen 95 en 100 graden .
Die ventilator moet je kunnen horen draaien.
Ik denk dat hij niet draait.

cuprapower (0), 15 jaar geleden

Hallo Tjaart, heel erg bedankt voor je reactie, je hebt helemaal gelijk, nou je zegt. Ik heb de fan nooit horen draaien of zien draaien, hoe kan ik trouwens dit aanpakken Tjaart?ik bedoel hoe kan ik hem horen draaien? En voor de rest rijdt de auto zonder problemen, alleen als het weer te warm wordt ja. Wel heb ik van de garage vernomen , dat de koelsysteem ontlucht moet worden.Hoe doe je dit trouwens, kan ik dit zelf??laat het weten , groetjes Danny.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum