Peugeot 806: terugplaatsen van slangen?

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2100 TD

Hallo iedereen,

Na het vervangen van de motor (heb de demontage lang geleden gedaan) ben ik vergeten hoe ik de slangen moet terug plaatsen. Namelijk die 2 die van de luchtfilter vertrekken en ook de smalle buis rechts achter het motorblok (links van het waterreservoir) is nog niet aangesloten. Ik weet niet waar waar moet. Zou er een foto bestaan waar er alles op staat aangeduid? Ik heb me suf gezocht op het internet, heb alleen foto's kunnen vinden van de benzine versie. Alvast bedankt.



Mvg

mo_izegem

Geplaatst door mo_izegem (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 806? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Zoek op autotrader of een soort gelijke website een occasion van hetzelfde bouwjaar en motortype. Langs gaan en dan net doen alsof je geïnteresseerd bent, vooral in de motor.

mo_izegem (0), 15 jaar geleden

hehe, had ik ook aan gedacht. Maar dat is mijn laatste optie moest er geen tekening of foto opduiken. Is beter dan mensen lastigvallen denk ik. Ik als verkoper zou dat ook niet graag hebben begrijpt u. Toch bedankt Richard



Mvg

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 806 of stel zelf een nieuwe vraag.