Peugeot 207: totaal op slot

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

Misschien kan iemand een tip geven: k'weet dat het niet slim is om dit via het forum te doen, dus handiger om te antwoorden via privé.
Betreft 207 3-deurs. Wagen staat op slot en afstandsbediening werkt niet meer. Het enigste slotje in linker voorportier werkt ook niet. Hoe is deze wagen open te krijgen zonder al te veel (het liefst helemaal geen) schade?
Batterijtje in a.b. is in orde en zender geeft signaal. Via klapraampje aan achterzijde gaat gegarandeerd schade opleveren en ruitje is duurder dan ruit portier. Het kleine driehoeksruitje vooraan in portier is helemaal een dure.
Accu vermoedelijk leeg(?) maar motorkap openen van buitenaf is ook niet te doen zonder schade.
Ruit intikken kan altijd nog, maar had klant beloofd nog te zoeken naar een vriendelijker oplossing, vandaar hier de vraag geplaatst.

hans4074

Geplaatst door hans4074 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

gertjan1985 (0), 13 jaar geleden

hoi ik zat zelf te denken zo als de anwb het doet een ehevel tussen de deur doen recht boven in de hoet iets ruimte krieeren en dan met een haak de pin of hendel van de vergrendeling af hallen

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Die ruimte bovenaan portier is wel te maken m.b.v. kunststof wig, echter...de opener binnenin zit verzonken, dus je komt te zitten met een krachtprobleem om via bijv. linkerzijde de linker opener te bedienen mede omdat je door die centrale vergrendeling heen moet............aldus collega's van ons andere filiaal. Ze hebben hetzelfde probleem gehad bij 207 en nog poging ondernomen om via links naar rechts opener te komen, maar mislukt. Uiteindelijk de inbraaksimulatie :D

wkhoek (0) PRO, 13 jaar geleden

als de accu leeg is (en hij heeft een trekhaak) zou je misschien nog via de constant stroom aansluiting de accu kunnen laden.

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Of de accu leeg is weet ik niet zeker.....kan het niet controleren. Trekhaak aanwezig? Niet op gelet, maar je tip is een hele goeie! k'Ga straks nog eens kijken en mocht er trekhaak onder zitten met constant stroom, dan kan ik daar eerst meten of de accu inderdaad leeg is en dan via constant stroom laden.
Bedankt! En k'laat het nog even weten.

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

207 op ambulance naar garage gehaald...geen trekhaak. Rustig pielen met dik ijzerdaad gaf resultaat. Accu niet leeg, maar synchro van de afstandsbediening was verdwenen en slotje werkte niet omdat in het portier de pen van het slotje naast het mechanisme zat. Alles opgelost en klant op weg naar huis.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

kijk maar uit Hans, anders ziet het er straks voor jou zo uit : [img]http://www.xs4all.nl/~olie/fok/smilies/S...[/img]

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Geen probleem.....ik kan tussen de tralies door zo te zien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum