Peugeot 407: Turbo stuk

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Het volgende is het probleem. Wij hebben een 407 2.0 HDI, met de turbo kapot. Moeten wij verder nog iets vervangen, wat van belang is om eventuele problemen in de toekomst te vermijden met de nieuwe turbo.

Wie heeft hier een oplossing voor.

Met vriendelijke groet

Ruud

ruudkruit

Geplaatst door ruudkruit (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Zit er geen handleiding bij de nieuwe (ruil)turbo? In de meeste gevallen zit deze er bij en staat er precies omschreven wat er allemaal gedaan zou moeten worden aan controles zoals inwendige verontreiniging, vervuiling en werking van EGR enz.. Specifieke instructies voor deze motor zijn er volgens mij niet. Het filtertje in de turbo-olieleiding hoeft niet verwijderd. Uiteraard wel controleren en eventueel reinigen. Wat is er te zien aan de kapotte turbo oftewel: valt hier een oorzaak van stuk lopen uit te halen? Lijkt me ook belangrijk!!

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

en weet je heel zeker dat de turbo kapot is, en niet 1 van de electroklepjes? dan lijkt het namelijk ook dat de turbo defect is, maar die klepjes zijn een STUK goedkoper

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.