Peugeot 107: uitbouwen radio

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine

weet iemand hoe ik de (fabrieks)radio van een 107 kan uitbouwen zonder beschadigingen? Zie nergens gaatjes of schroefjes.

tuil

Geplaatst door tuil (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 107? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

tuil (0), 14 jaar geleden

Sorry,
wellicht heb ik de vraag wat onduidelijk gesteld. Er zit een radio in, maar die moet ik uitbouwen om een parrot blue tooth te installeren.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

Een antwoord of oplossing word altijd op prijs gesteld en is wel zo net,dan hebben andere en n.l. ook wat aan.

tuil (0), 14 jaar geleden

Geacht citroënmonteurtje. De vraag mbt de Topolino is al van een tijdje terug. Uw opmerking is volledig terecht. Echter, er moet iets misgegaan zijn, wellicht is dat te wijten aan een gecrashte harde schijf. Door omstandigheden heb ik al geruime tijd niets aan de Toop kunnen doen. Hoop daar binnenkort weer aan te kunnen beginnen. Laat zeker weten wat het resultaat dan is.

j@n-willem (0) PRO, 14 jaar geleden

hee william, om de radio te verwijderen wip je de knop van de ventilator stand 123 los daar zit een schroefje,en de rest zit door middel van klik bevestigingen. succes

tuil (0), 14 jaar geleden

dank je voor de tip.

avonk (0), 13 jaar geleden

Ik wil vandaag dmv. bovenstaande tip de autoradio uitbouwen om een parrot in te bouwen. Alls ik de ventilatorknop eraf heb en het genoemde schroefje, zit alles nog moervast. Ik weet dat klikbevestigingen vaak wat kracht kosten om los te trekken maar waaraan kan ik trekken of welke kant op zonder dat ik bepaalde kunststof delen kapot maak?

vast bedankt,

André

tuil (0), 13 jaar geleden

Beste André, ik heb indertijd de vraag gesteld om zelf ook een Parrot in te bouwen. Ik vroeg mij daarbij overigens ook af of er voldoende ruimte voor zou zijn. Uiteindelijk bleek de eigenaar van de auto (mijn vrouw) helemaal geen blue tooth te willen hebben. Het feest is niet doorgegaan. Hoor toch graag jouw ervaring, er is niets veranderlijker dan een mens.

Groet, William

avonk (0), 13 jaar geleden

Ik zal je graag mijn parrot ervaring aan je melden, maar dan zal ik toch eerst de radio eruit moeten krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 107 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum