Peugeot 107: vervolg op eerder probleem (Dempers???)

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000

Hoi Mannen en Vrouwen,

Het geluid van voorgaand probleem (Toen hadden verschillende van jullie het over de dempers) is na een paar weken verdwenen en dus niet meer te traceren, maar het probleem heeft nu een andere wending genomen.
Nu blijkt dat alle twee de achterbanden toespoor hebben. Wat tot gevolg heeft dat de buitenkant van de bandjes tot op de indicators versleten zijn.
Aanvraag voor fabrieksgarantie is afgewezen, met de mededeling schade van buitenaf. Dat is lekker kort door de bocht van Peugeot NL, de gagage kan niets vinden wat op schade lijkt en heeft ook zijn vraagtekens. Ons is ook niet duidelijk waar het door veroorzaakt zou kunnen zijn. ( achterbrug krom zegt Garage)
Enige suggesties???

Als er nieuws is horen jullie het weer.
mvg. Gert & Anneke

Inmiddels is er bericht van Peugeot NL er mag toch een nieuwe achterbrug onder (onder fabrieksgarantie) het heeft wat voeten in aarde gehad maar toch. Ik ben benieuwd of het hier mee opgelost gaat worden.

Met vriendelijke groet,
Gert & Anneke

Gert & Anneke

Geplaatst door Gert & Anneke (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 107? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

brunello (0) PRO, 14 jaar geleden

banden die binnen een jaar zo slijten en alles is orgineel velg en banden maat veering dan is er iets mis met de wiel standen ,er zit nog garantie op ? terug naar de garage waar je de auto hebt gekocht die moet het op lossen en banden naar km. vergoeden of klemen bij de importeur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 107 of stel zelf een nieuwe vraag.