Peugeot 206: uitvallen onder het rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 xs

heb de auto sinds 4 weken,maar hij valt zomaar uit onder het rijden midden op de weg of bij het stoplicht als je stil staat of terug schakeld.
de garage waar ik hem gekocht heb heeft al verschillende sensors vervangen en de accu en de bedrading .
maar de auto valt nog steeds uit onder het rijden je merkt er niets van in 1 keer valt de druk weg en als je gas bij geeft reageerd niets meer en de motor is geheel uit.even de sleutel helemaal terug draaien opnieuw starten en je kan weer rijden.maakt niks uit of de motor warm of koud is.en de ene keer gebeurd het naar 10 km en de andere keer naar 100 km rijden.
de garage waar ik hem gekocht heb is er druk mee bezig,maar heeft ook geen flauw idee meer omdat de test kast niets laat zien.
heeft er iemand nog tips dan horen we het graag.

monique74

Geplaatst door monique74 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Laat het zogenaamde dubbelrelais eens controleren, deze kan vaak deze klacht geven. Hij zit in de motorruimte in de buurt van de EBE-rekeneenheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.