Peugeot Partner: USB/SD converter voor Autoradio met GPS

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel

Dag Iedereen,

Ik heb recent een 2dehands Peugeot Partner Tepee gekocht.
Deze is gebouwd in 2010 en heeft standaard ingebouwde GPS in de radio console.

Vergelijkbaar zoals op deze foto, alleen is de airco besturing nog ouder:

[url=http://postimg.org/image/3symvtkk9/][img]http://s12.postimg.org/3symvtkk9/P726010...[/img][/url]

Nu kan ik hierop geen USB/SD op aansluiten om muziek af te spelen, enkel een MP3 speler verbonden met een RCA naar Rood/Wit Cinch. De Cinch aansluitingen zitten in het handschoen kastje aan de passagierszijde van de wagen.

[url=http://postimg.org/image/5xynp04m5/][img]http://s30.postimg.org/5xynp04m5/belkin_...[/img][/url]

Ondertussen heb ik al redelijk wat opgezocht op google of er een manier bestaat om toch USB/SD kaartjes te kunnen gebruiken voor het afspelen van muziek. Ik heb enkele interessante zaken gevonden alleen gaat het hier dan altijd over Radio's zonder de ingebouwde GPS functionaliteit.

Enkele website's die dit aanbieden:
http://www.thepeugeotshop.co.uk/product/...
http://www.carinterface.nl/peugeot/yatou...
http://www.carinterface.nl/peugeot/yatou...
http://www.carinterface.nl/peugeot/yatou...
http://www.carinterface.nl/peugeot/yatou...

Nu was de vraag of hier iemand al ervaring met deze apparaten heeft en me misschien wat meer informatie kan bezorgen of dit überhaupt wel gaat werken of naar welke producten ik moet zoeken vooraleer ik hierin ga investeren. Het zou natuurlijk wel de bedoeling zijn dat de GPS ook blijft werken.

Alvast bedankt.

TOonVA

Geplaatst door TOonVA (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kjdkraker (0), 10 jaar geleden

Ik heb in mijn 406 (bj 2002, geen GPS) een USB box. Die doet zich aan de radio voor als CD wisselaar. Ik kan max 6 x 99 nummers op een USB stick zetten. Werkt prima.
Ik heb hem zelf geinstalleerd, maar de 'CD wisselaar' moest nog wel worden aangemeld bij de BSI(?). De dealer rekent daarvoor kosten.

Belangrijk is dat je weet welk type radio je hebt (RD3, RD4). Kies een USB box die dit type ondersteunt anders gaat het niet werken.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.