Peugeot 207: verlichting dashboard knop aanjager

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine

Hallo

Even een simpele vraag, ik heb sinds kort een Peugot 207 SW , nu de dager korter worden viel mij wat op aan de dashboard verlichting.
Klopt het dat de schuif binnen/buitenlucht voor de aanjager niet is verlicht. Hierop zit een klein wit streepje maar deze brand echter bij mij niet.
Wanneer ik het boven gelegen vakje er uit neem zie ik aan de achterzijde de kabel zitten die de schakeld naar recirculeren of buiten lucht.
Het betreft een 207 uit 2008 met een handbediende Airco. Weet iemand ergens een handleiding te vinden hoe deze lampjes vervangen kunnen worden. En welke lampjes er gebruikt moeten worden.
Alvast bedankt!

superpaup

Geplaatst door superpaup (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Nou Bas, leuk werkje! Als je de lampjes moet vernieuwen, dan moet het bedieningspaneel los, echter bij handbediende airco zit je met kabelbediende kachelkleppen, dus het paneel helemaal uitbouwen is een behoorlijke klus. Je kunt bij de lampjes komen door het paneel op de helften (voor,- en achterkant) te delen. Paneel moet wel los zodat het gekanteld kan worden zonder de kabels los te moeten maken. Verticale sierstrippen L en R vanaf onderzijde voorzichtig lostrekken en dan kun je bij de torx-schroeven waarmee paneel vastgeschroefd zit in het front.
Zeg maar gerust....apewerk!

superpaup (0), 12 jaar geleden

Daar was ik al bang voor , maar behoort deze schuif ook te branden?
Want de rest brand gewoon netjes.
Er zit nog leeuwenkeur garantie op ,maar ja om voor 1 lampje weer terug te gaan.
Ik heb zelf even gekeken maarik kan het bakje boven de airo eenvoudig naar voren halen.dit is een opbergvakje wat eenvoudig los te klikken is. Ik kijk dan zo op de kabel van de schuif. Maar ik zou niet weten waar het lampje dan behoort te zitten.

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Wellicht weet iemand dat zo uit z'n hoofd of dit streepje/schuifje ook verlicht hoort te zijn. Dit zijn van die dingetjes waar ik eigenlijk niet echt bewust op let tijdens de werkzaamheden. Als ik er om denk zal ik eens kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.