Peugeot 307: Verlichting problemen voor (307 SW 2003)

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 HDI

Hallo,

Ik heb wat problemen met mijn koplampen.

Nadat de fitting van mijn linker koplamp kapot was gegaan, is de lamp zo heet geworden dat het hele glas bruin is geworden en komt hier straks niet mee door de APK. Ik heb inmiddels een 2e hands gekocht en wil die gaan monteren. Zijn er nog dingen waar ik goed op moet letten. (bumper moet er ook voor weg)

Aan de linker kant ben ik een dop kwijt geraakt (niet goed vastgezet waarschijnlijk) Hier heb ik te lang mee doorgereden, waardoor het motortje van de koplampverstelling (of hoe je dat ook noemt) kapot is gegaan. Moet hier ook een nieuwe unit in of is dit los te vervangen (op het eerste oog niet)

bedankt alvast voor jullie reacties

(ps als het mij te lastig wordt ga ik er mee naar de garage, maar mag zelf ook graag "prutsen")

hover

Geplaatst door hover (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Koplampverstelling moet werken voor APK en het motortje is 1 geheel met koplamp, dus zal hier ook een andere in moeten als het oude motortje kapot is.
Bumper demonteren valt op zich wel mee. Onder de motorkap zitten vooraan een aantal bevestigingen, aan de onderzijde zitten 2 kleine torxschroeven in de bumper waar het voorste stukje plastic plaat mee vast zit. Dan zitten de bumperhoeken Links en Rechts nog vast met elk 2 boutjes die langs de wielkast kant, óf met een lange dopsleutel langs onder te bereiken zijn. De 2 voorste boutjes op beide hoeken zijn de lastigste als je niet beschikt over een lange dopsleutel, dopsetje met lang verlengstuk of T-sleutel 10mm

hover (0), 10 jaar geleden

De garage heeft de units vervangen.... Nu is het goed

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.