Peugeot 405: Verwarming

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6I

Mijn peugeot gaf geen volledige warmte meer uit de verwarming. En na een leesbeurt over problemcar las ik ergens dat je binnen radiator verstopt kan zijn met vuil. Dus ik driftig sleutelen en nu heb ik bijna alles los. De console en onder alle kappen. En ik kan zien waar de leidingen naar binnen gaan, (deze zijn trouwens gewoon warm/heet) in de kast waar alle lucht word verdeeld. Maar hoe kom ik bij deze radiator en/of moet het hele daschbord los. En als die los moet hoe gaat deze dan los. Of wie weet raad waarom mijn radiator binnen geen verwarming geeft (altans niet helemaal).

Groete Leo

Leo6509

Geplaatst door Leo6509 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

leo je dashboard moet er geheel uit om de kachel unit tekunnen uitbouwen ik kan allleen zo niet vertellen hoe en wat je los moet maken het is een poos geleden dat ik dat gedaan heb.
het enigste is dat ik zo nog weet dat je l en r bij de voorstijl alle stekkers los moest maken zodat de bedrading in het dashboard bleef zitten en zo in zijn geheel eruit kon.
de kachel radiateur kwam wel meer voor.
ze lekte nogal eens en het kwam ook voor dat ze verstop zatten.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.