Peugeot 605: verwarming werkt niet goed

Bouwjaar: 1995

sinds kort werkt mijn verwarming niet goed meer, het betreft een 605 bj1995 2.0sti, zonder airco, bediening is met draaiknoppen, er komt nog wel warme lucht uit maar niet zoals voorheen, ik kan de kleppen nog verzetten (vb van boven naar beneden) dit werkt nog, betreft de warmte regeling komt er boven warmere lucht uit dan beneden, wie kan mij hiermee helpen of hoe werkt dat systeem
thanks

bart001896

Geplaatst door bart001896 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vulcanrider (0), 17 jaar geleden

Bart,

Heb zelf een 605 2.0 SLI jaar 1995 en hetzelfde systeem, met die draairknoppen zit er in mijn 605. In eerste instantie viel bij mij de gehele console uit, de draai- en toetstknoppen. De dealer heeft daar toen een relais vervangen en jawel het werkte weer. Drie weken terug werkte in enen de aanjager en de verwarmingsknop niet meer, opnieuw e.e.a. doorlaten meten en wat bleek de kachelmotor was overleden. Na vervanging van dat ding doet alles het weer. Wellicht kan dit je op weg helpen. Ikzelf zit alleen nog met het niet werken van de achtruitverwarming, maar dat is een ander probleem.

Fritschy (0), 17 jaar geleden

Ik heb ook eens gelezen dat de draaiknop lam is.........dus ik zou zeggen voel goed aan de knop of hij geen rare speling heeft.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.