Peugeot 206: vraag

Bouwjaar: 2000

Voor mijn dochter ben ik van plan een 206 1.1 te kopen, bouwjaar 1999/2000. Zijn er aan dit type nog punten die extra aandacht behoeven ?
tanja

de kroon

Geplaatst door de kroon (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Motortje is wat aan de lichte kant maar verder eigenlijk geen bijzondere problemen.Kijk alleen of er al een elektrofil bobine op zit.

de kroon (0), 19 jaar geleden

Hai,

Waarom moet ik controleren of er al een elektrofil bobine op zit ?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Omdat het voorkomt dat bij een sagem bobine de stationairregeling uit de computer opgeblazen wordt en voorkomen is in dit geval beter dan "achteraf duur" repareren.
En natuurlijk omdat ik het zeg.

de kroon (0), 19 jaar geleden

Dank je wel voor je antwoord. Ik zal er op letten.
Vind die autootjes trouwens wel peperduur.
groeten
tanja

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja, maar de vraag bepaald nu eenmaal de prijs als er geen vraag naar deze auto's was kreeg je vanzelf een Daiwoo effect, en waren ze gebruikt geen dr... meer waard

autoxpert790 (0) PRO, 19 jaar geleden

Even goed opletten en uitzoeken waar je een 206 koopt er is ruim aanbod van deze autos nu en de prijzen zijn aardig gedaald, behalve bij de dealer dan

de kroon (0), 19 jaar geleden

Ben al druk aan het zoeken.
bedankt
tanja

Sanderl (0), 18 jaar geleden

Pas op Tanja, ze hebben vrij veel kwalen!!!

Santa (0), 18 jaar geleden

Hopelijk zit er een luide stereo in. Hoor je die rammels, piepjes en kraakjes ook niet zo.... Het ONTWERP is wel goed, maar ja, met ontwerp ALLEEN kun je niet thuiskomen. Het feit dat het een veel verkochte auto is wil helemaal, of eigenlijk JUIST NIET zeggen dat de auto in kwestie ook goed is. De ellende komt vaak na een tijdje en ja, dan zit je er aan vast. De Opel Kadett E verkocht ook goed in Nederland.... en roestte nog harder dan dat hij reed! En DAT doen die Daewoo's nog niet! Zo waardevast zijn die 206-en nou ook weer niet, hoor! De verkoopprijs is ECHT NIET de prijs die de inruiler er voor heeft gekregen..... Zou toch liever een van de laatste 205-jes Generation kopen met zo'n pittig 1.4 blokje erin en alle luxe. Die rammelen niet zo zeer!

de kroon (0), 18 jaar geleden

Hai allemaal,

Heb in december 2004 een leuke 206 gekocht met 100.000 km op de teller van 2001, helemaal in Westerbork, daar zijn ze een stuk goedkoper. Dochter heeft er inmiddels 30.000 km bijgereden zonder enig probleem. Herrie valt heel erg mee en was goed onderhouden.

grt
Tanja

Santa (0), 18 jaar geleden

Hallo Tanja, toen mijn vrouw nog Peugeot reed was dat ook zo. ZIJ hoorde nooit wat, IK wel! Als je niets hoort, heb je ook geen klachten, toch? Maar ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.