Peugeot 406: VRAAGBAAK

Bouwjaar: 1998

Hallo bestaat er een vraagbaak van de 406 met een 1800 blok het is geen 16 klepper, en is die blok het zelfde als van de xantia 18i dan bedoel ik inwendig klepstel plaatjes, zuigers en trouwens heeft die blok losse bussen want hij is van alluminium.

V.G.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja, hetzelfde en ook dezelfde kantelende zuigers.

flow (0), 19 jaar geleden

wat bedoel je met kantelende zuigers.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Er was een serie met gigantisch kantelende zuigers die gingen koud tekeer het leek wel een diesel, warm was het minder. Volgens mij hebben die allemaal nieuwe zuigers en bussen gehad.

flow (0), 19 jaar geleden

oo ik hoor nog niks en trouwens ik heb die auto nu al een week of 4 in die 4 weken heb ik ongeveer 5500 km gereden en de olie peil is totaal niet gezakt dus ik denk wel dat het blok in orde is.hij trekt ook lekker door, al van hele lage toerentallen.

V.G.

Erwin2907 (0), 19 jaar geleden

Alan,
Ik heb pas een Haynes vraagbaak (engelstalig) gekocht, van 1999 tot 2002. Er is echter ook een vraagbaak van het model ervoor: het adres is:
http://www.tmbbooks.be/nl/autom_Peugeotr...
Het is een perfecte vraagbaak want er staan ook allerlei hulpgereedschappen in beschreven die je op de draaibank etc. zo kunt maken, voor je begint aan de reparaties. Het enige minpunt vind ik dat niet alle onderhoudsintervallen die er in staan correct zijn. Zo beweren ze zelfs dat de motorolie er al na 10.000 d. km uit moet, terwijl het 30.000 moet zijn. Dus originele onderhoudsboekje ernaast houden en alles is ok.
Succes!

Arjen625 (0), 18 jaar geleden

Ik heb een vraagbaak van Olving voor je in de aanbieding, mail me maar even.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.