Peugeot 406 SRDT : water bij de stuurbekrachtigingsvloeistof

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TD

Ik heb vanmorgen met mijn enorm slaperige kop in het donker water in het verkeerde reservoirtje staan te gieten. (ik weet het domdomdom) maar goed, het zit er nu in. Water bij de stuurbekrachtigingvloestof dus.
De auto heeft daarna nog zo"n 10 seconden gelopen.

Is verwijderen en nieuwe vloeistof voldoende om weer probleemloos te kunnen rijden, of moet ik meer doen om het systeem weer schoon te krijgen???

Vast bedankt.

rubenrispens

Geplaatst door rubenrispens (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

slang van de stuurbekrachtiginspomp halen motor starten tot alle olie eruit is even stuur heen en weer draaien dan us alle vloeistof er echt uit dan slang er weer op nieuwe olie erin motor starten dan stuur een keer helemaal naar rechts draaien en ook een keer de andere kant helemaal op daarna wielen weer in middenstand en met draaiende motor even de vloeistof pijlen en eventueel bijvullen of er wat uit halen mag niet boven het max. gevuld worden pijlen altijd met draaiende motor doen.

verder zul je niet echt problemen na tijd krijgen

gr.marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.