Peugeot 205: Water in kofferdeksel na regen.

Bouwjaar: 1997

Hallo
Misschien is dit onderwerp al wel eens aan de orde geweest, maar na een regenbui doe ik de kofferdeksel omhoog, hoor je het water naar beneden lopen en komt het aan de buitenkant bij raamrubber er weer uit, langzaam. Mijn inziens kan het hier niet bij inlopen.
De gaatjes onderin kofferdeksel zitten ook niet dicht.
Als u mij de tip kunt geven waar het aan ligt of door komt heel graag, anders rot ie me onder de kont vandaan.

Montoya

Geplaatst door Montoya (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Wouter12329 (0), 18 jaar geleden

Dat is toevallig ik heb afgelopen weekend dit euvel gerepareerd!
Nog meer toeval: ik heb ook een 205 uit 1997!
Bij mij zat het slot in de achterklep een beetje los, waardoor het water er makkelijk in kan lopen. Ik heb het metalen beugeltje wat verbogen, de randen en het het rubbertje van het slot schoongemaakt en voor alle zekerheid een beetje siliconenkit er tussen gedaan. Vanaf nu is de kofferbak weer droog!

Montoya (0), 18 jaar geleden

Hoi
Ik ben vanmorgen bij garage geweest, het schijnt dat er een nieuwe kofferdeksel ooit ingezet is of dat ie gespoten is, het raam kon je dat aan zien, was er opnieuw ingezet,( licht getint raam, daarom weer gebruikt) niet goed gekit, gaan ze raamrubber er aan buitenkant afhalen en dan opnieuw vastkitten ofzo, ben dame en blond........En ook heel toevallig, mijn auto komt vlak bij jouw vandaan Wouter, we zijn toen naar Enschede geweest om over te schrijven!! Dubbel leuk.

skinxs (0), 18 jaar geleden

Hoi
Ik weet toevallig via een site dat het zowiezo een veel voorkomend probleem is, wat je moet doen is het slot eruit halen en er siliconenkit tussen plaatsen en slot weer monteren.
Hoop dat je er wat aan hebt.
Groetjes Arie.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.