Peugeot 0: waterschade 306 cabriolet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Auto heeft waterschade gehad, hoe kan ik het beste te werk gaan om alles weer in oude staat terug te krijgen. Wat voor spray moet ik voor de electronica gebruiken, waar moet ik extra opletten etc etc.

Gaarne u hulp.

Bijvoorbaat dank,

Da (0614678403)

da

Geplaatst door da (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

wat noem jij waterschade..? koppieonder, bui regen..? indien spreekt over echte waterschade waarbij OA de electronica goed is nat geweest dan is er meestal geen redden meer aan. althans... je zult dan alles moeten gaan vervangen wil je het goed doen? sprayen heeft geen enkele zin... zoals je weet? auto's met waterschade zijn meestal economisch total loss.

paul,

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Nou ik weet het! Wonderspray, dat heb je nodig! Als de auto koppie onder is geweest vergeet het dan maar. Tenzij dat niet het geval is anders is ie gewoon total loss. Sorry voor het trieste antwoord, maar iedereen die ooit eens een auto met een gevalletje waterschade heeft klaargemaakt weet exact wat ik bedoel!

Sytze

porschemannetje (0) PRO, 17 jaar geleden

wat paul en sytze ook al schreven beter niet aan beginnen wat je nodig hebt is een donor auto waar je alle electronica uit kunt halen +lampen dashbordklok
etc etc ik heb het in het verleden wel gedaan maar het zal een probleem auto blijven denk daarbij aan wiellagers versnellingsbak

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 0 of stel zelf een nieuwe vraag.