Peugeot Partner 2006: Weigert soms aan te slaan

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19D DW8

Iemand misschien 'n idee? De motor slaat soms niet aan. Ook niet na enkele pogingen méér. Starten zelf is geen probleem. Spanning genoeg.
En dan plots na 5 of 10 minuten wachten nergens geen last meer van en springt dan acuut aan......... Zelfs met een al 3/4 leeg gestarte accu........
Zoveel elektronische rommel zit er toch niet aan bij zo'n mechanische diesel. Retourslangen enz. zijn allemaal oké. Auto heeft nog maar 20000 km gedraaid.
Nu al 2 maal voor niets naar toe gegaan omdat de motor dan natuurlijk net wel aansloeg.

Averdonk

Geplaatst door Averdonk (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Startblokkering in orde? Laat klant eens proberen met reservesleutel op moment dat motor niet aanslaat. Anders tóch m.b.v. juiste diagnose-apparatuur proberen te achterhalen wat er wel of niet werkt. Het is dan wel een mechanische diesel, maar d.m.v electronische eenheid gestuurd en voorzien van BSI, dus mogelijkheden genoeg voor een electrische storing.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.