Peugeot 406: wielagers

Bouwjaar: 1998

Weet iemand misschien hoe ik de deksels eraf haal die in de wielnaaf zitten,om de wiellagers te vervangen,ik wou ze wel onbeschadigt eruit halen.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RAH (0), 18 jaar geleden

De wiellagers zitten in de naaf geperst. Die haal je er niet zomaar even uit. Over welke deksels heb je het eigenlijk? Gaat het om de voorwielen of achterwielen? En als het om de achterwielen gaat, hebben die schijven of trommels?

Het is makkelijker om ipv de wiellagers het hele fusee te vervangen. Als je op de sloop een fusee tegenkomt met weinig kilometers is dat sneller vervangen dan alleen het wiellager.

flow (0), 18 jaar geleden

Ik heb het over de achter wielen,de deksel die in de wielnaaf zitten dat is de afdekking van het wiellager,en ik heb trommels.en om de lagers eruit te persen heb ik een pers die perst 20 ton.

RAH (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat ik weet wat je bedoeld. Volgens mij kun je die met een schroevendraaier er wel uit krijgen. Geheel onbeschadigd zal het niet gaan lukken maar als je voorzichtig bent kun je de deksels weer gebruiken. Maar als je toch nieuwe lagers hebt, koop dan gewoon 2 nieuwe deksels. Meer dan ¤ 10.- zal dat niet kosten en je weet dan zeker dat ze goed passen en geen vuil doorlaten.

Beunhaas (520) PRO, 18 jaar geleden

Neem een oud ,stevig mes en wrik in de spleet totdat je er een schroevedraaier in kan zetten...

flow (0), 18 jaar geleden

volgende week vrijdag ga ik beginnen,die hele auto moet een hele grote beurt hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.