Peugeot PARTNER 170C 1.6HDI-66KW: Zekeringen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9HX, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Wie weet waar de zekeringen voor de achteruitrijlampen zit?
Deze zit toch bij de groep onder de motorkap?

Snoephoekje

Geplaatst door Snoephoekje (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 7 jaar geleden

Hallo , geef de laatste 8 cijfers even van het chassisnummer , kan ik het juiste schema erbij zoeken . Heb je niet gewoon de schakelaar in de versnellingsbak stuk ? Draden even doorverbinden en je weet het .

Snoephoekje (0), 7 jaar geleden

96244081

Zekering was vorige keer ook stuk

Rene Roolvink (0) PRO, 7 jaar geleden

Zekering F1 in de zekeringkast onder de motorkap .
Als deze al eerder defect was heb je natuurlijk ergens een kortsluiting . Alleen een zekering vervangen lost het probleem niet op . Lampje plaatsen over de zekeringsaansluiting en sluiting opsporen. Succes.

Snoephoekje (0), 7 jaar geleden

Bedankt Rene voor deze reactie.
Ga eerst de zekering even vervangen zodat alles het weer doet en dan volgende week maar even nalaten kijken bij de garage waar de kortsluiting zit.

Snoephoekje (0), 7 jaar geleden

Kun je toevallig ook zien welke onderdelen er op deze zekering zitten?

De achteruitrijlampen deden het niet meer, de snelheidsmeter deed het niet meer en de tijdsaanduiding was in een andere positie gegaan.

Dan weet ik een beetje waar ik naar moet zoeken.

Bedankt!

Hans4040 (190) PRO, 7 jaar geleden

Achteruitrij lampen en gloeibougies

Snoephoekje (0), 7 jaar geleden

Hmmmm. Gloeibougies zijn onlangs vernieuwd. Snelheidsmeter zit er als het goed is ook bij op, want die doet het nu ook weer met de nieuwe zekering

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.