Pontiac Trans Sport 1994: Automaat slaat af bij loslaten rem.

Bouwjaar: 1994

Het komt regelmatig voor dat mijn Trans sport automaat afslaat zogauw ik mijn rem loslaat.
Na een X aantal km te hebben gereden,en ik moet stoppen voor een voorrangsweg of kruising,en ik laat mijn rem los om weg te rijden,slaat hij af.Starten doet hij meteen weer,maar zogauw ik de rem weer loslaat slaat hij af.
Maar heb ik dan hooguit 10 minuten stilgestaan dan kan ik wel weer wegrijden.Het probleem doet zich ook niet altijd voor.
Het toerental is op dat moment ook hoger dan normaal,tussen de 1200 en 1500 toeren,bij stilstand in de Drive dus.Normaal doet hij 800 tot 1000 toeren in de Drive.
Wel is mij laatst opgevallen dat het net lijkt of de propellor van de radiateur of zoiets begint te draaien voordat het probleem zich voor gaat doen.Althans zo'n soort geluid hoor ik dan.Op dit moment moet ik dus blijven rijden want zogauw ik stop weet ik dat hij af gaat slaan bij wegrijden.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen,of een tip kan geven.

Groeten Edy

Nolimits

Geplaatst door Nolimits (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bmwf1 (0) PRO, 19 jaar geleden

controleer je temperatuur sensor in het inlaatspruitstuk maar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.