Pontiac Trans Sport: autoradio

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2

Ik heb een nieuwe radio gekocht voor mijn trans port. De oude orginele eruit gehaald.(moest bijna de halve auto uitelkaar halen) Nu blijkt er aan de achterkant weinig ruimte te zitten vor een andere radio, omdat deze langer is dan de orginele.
Maar mijn probleem zit hem in de bedrading. is er ergens een stekker te koop om mijn radio aan te sluiten? Zijn de kleuren gelijk aan de europese kleuren?

gr, Babayanks.

Babayanks

Geplaatst door Babayanks (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

'n Beetje automaterialenzaak heeft verloopkabeltjes voor rond de 10-15 Euro. Gewoon even rondbellen.

suc6
Peter

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Peter Schouten]'n Beetje automaterialenzaak heeft verloopkabeltjes voor rond de 10-15 Euro. Gewoon even rondbellen.

suc6
Peter[/quote]
Voor europese auto,s wel ja, voor amerikanen wordt het vaak lastig.

Maar goed terug naar het probleem, er is een speciaal ombouwdeel voor een " 1 din" autoradio, origineel door gm geleverd. Ik ga voor je kijken of ik nog 1 heb (ik beloof niks) en mail je dan ff, stekkers zal ik ook ff schema voor opzoeken dan kun je de zaak gewoon aansluiten.
kosten voor het deel (als ik nhet nog heb) zijn de verzendkosten.

Greetz

Peco Power.

Babayanks (0), 15 jaar geleden

Ik heb al eens gebeld hier en daar, maar schijnt nog niet zo eenvoudig te zijn....
maar bedankt, ga vandaag weer op zoek. Wilde eigelijk weten of ze er wel zijn?

gr Babayanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.