Pontiac Trans Sport: slang voor de luchtpomp

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Ik nog niet zo lang een trans port. er staat iets in het boekje over een pomp achterin. Ik heb die inmiddels gevonden, maar kan de slang nergens vinden.
Zit die zo goed verstopt? of misschien is ie weg, wie heeft er nog een voor mij?

gr, babayanks

Babayanks

Geplaatst door Babayanks (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Slang zit in eeen zak aan de andere kant. veel kans dat ie weg is trouwens. Even bij de slopers in de regio langs voor een vervanging.

mazzel

Peco Power

Babayanks (0), 15 jaar geleden

Ik heb hem inmiddels gevonden....bij de sloper. Ik heb hem aangesloten, maar er komt bijna niks uit. Kan mijn pomp of compressor dan stuk zijn?????Ik hoor hem wel.

gr,

Babayanks.

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

je hebt er 1tje inclusief manometer? Zet hem eens op een band/ of je reserve wiel (ook nooit verkeerd om die eens los te halen uit zijn kooi onder de auto, ff alles invetten daarzo zodat dat weer soepel draait, dan heb je ook geen ellende als je hem onverhoopt ooit nodig) hebt. zet de manometer aan de kant van de pomp! zet de auto aan en start de pomp met de knop on, nu moet je zien op de manometer wat de druk in de band is. een gewoneband moet je in een paar minuten op 2,4bar weten te krijgen, de meterschaal is in psi's maar het staat wel in je deur hoeveel psi het moet zijn (ik heb hier wel eens eerder een getal neergezet, maar toen was er zo'n slimmerik die uitrekende dat dat een enorm hoge druk was in bar dus daar waag ik mij niet meer aan) duurt het langer dan 10 minuten dan schakelt de pomp uit. die kun je gewoon weer herstarten, maar je compressor is dan niet meer tof! veel lucht geeft ie zo ook niet uit de slang dus het beste is ff testen met een band

gr
Peco Power

Babayanks (0), 15 jaar geleden

Ja ik heb er 1tje met manometer...alleen niet de mondstukjes om een band mee op te pompen. Alleen een om mee te blazen, ik moet dus nog ff op zoek.

gr;

Babayanks.

rondepon (0), 15 jaar geleden

die manometer kan je (als het goed is ) direct op het ventiel draaien en dan maar pompen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.