Pontiac Trans Sport: motor stottert

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4 automaat

Een kleine 3 maanden geleden stotterde de motor van het ene op het andere moment en het motorlampje ging knipperen. Er was bijna niet meer mee te rijden, kon 'm ook niet meer doortrekken.Het leek of ie op 5 ipv 6 poten liep. Ik heb de volgende dag de computer laten uitlezen, maar daarin zagen ze wel dar er iets was geweest, maar niet wat precies. De auto reed toen ook weer normaal. AL die tijd geen last gehad, tot vanmiddag. Hij doet weer precies hetzelfde. Nu kan ik natuurlijk hopen dat het morgen weer over is, maar er moet toch iets zijn?

jolanda63

Geplaatst door jolanda63 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jim Broerse (0) PRO, 17 jaar geleden

het wil nog wel eens gebeuren dat er bij die auto`s een injector vast blijft zitten. Op het moment dat ie weer zo stottert, laat hem dan uitlezen. Als er een cilinder niet mee doet dan kunnen ze meteen zien welke. Vaak helpt het om de betreffende injector even een klap op z`n kop te geven. Tevens moet op een volle tank 1 liter automatische transmissie olie en injector cleaner aan de brandstof worden toegevoegd. Vervolgens een stuk hoog in de toeren gaan rijden. Meestal is dan het probleem weg, anders is er iets anders aan de hand.

groeten jim

jolanda63 (0), 17 jaar geleden

Dank je voor de uitleg. Zoals gehoopt rijdt de auto weer normaal. Ik wacht nu maar af en als ie het wer doet dan rij ik wel direkt door naar de dealer om hem te laten uitlezen.

Gr Jolanda

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.