Pontiac Trans Sport: ruitenwissers

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 V16

Ola,

heb een probje met de ruitenwissers vooraan,het euvel is , een slecht contact op de stekker welke op de wissermotor zit.Nu heb ik daar al eens wat aan geprommeld om da ding eraf te halen zonder breuk, maar zonder suc6.is da met een klem of schroef of knijper of whatever er op gezet???

als ik er wat mee prommel dan doet ie het weer(koste me al een blauwe nagel) maar zodra het gaat regenen..........dikke pech.

iedere tip welkom, grtz ,Ice

icecube

Geplaatst door icecube (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

standaard verhaal bij deze ts, is een massaprobleem, kijk uit want je kunt er een lelijke optater van krijgen(eigen ervaring). spuit alles maar eens in met een goed contactspray en met wat gepuzzel krijg je de aansluiting ook wel los, gewoon ff goed kijken.
suc6
Peter

icecube (0), 16 jaar geleden

bedankt,heb het medegedeeld aan mijn blauwe duimnagel,maar keek gelaten terug,moet er een massa bijgetrokken worden,of is de bestaande voldoende?en volstaat het dat de massa aan de buitenzijde van de motor bevestigd word?

grtz, ice

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

soms moet er idd een extra massa kabeltje bij aangezet worden.

icecube (0), 16 jaar geleden

heb de boel gedemonteerd,opengedaan,gereinigd en de contacten wat meer druk laten geven,en een extra massa tss moter en bevestegingsplaat gezet,alles werkt (voorlopig) perfect.

thx guys, Ice

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.