Pontiac Trans Sport: zekering

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 V16

dag lezer,

ik heb het probleem van de steeds kapotte zekering nog niet opgelost gekregen.van zodra ik het kontakt aanzet is deze doorgebrand.

de zekering bevind zich rechts 2# van onderen,te lezen ac/ en nog enkele afkortingen waar ik de betekenis niet van ken.waarde 25A.
ik heb geen airco meer,de kabels liggen droog en niet in kortsluiting,gemeten met ohm-meter.heb de toeter kabels uit de hoorns gehaald,die werken toch niet,maar het resultaat blijfd hetzelfde.graag had ik geweten wat er allemaal op die zekering gekoppeld is,dan kan ik de eliminatie test doen,en zo eventueel het euvel verhelpen.heb nog boekje,schema of andere info.

HHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPP.

thx Ice

icecube

Geplaatst door icecube (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zeg het maar weer eens : DE MUST VOOR DE EUROPEESE TRANS SPORT SLEUTELAAR:
www.pontiac-transsport.de
gewoon in het engels of gebroken duits je vraag stellen, je krijgt altijd antwoord en ze weten echt alles van die plastic tupperware pontiacs!!
gr
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.