Pontiac Trans Sport: subframe

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8

hallo,heb vandaag de Trans Sport naar de apk gebracht alles prima behalve het subframe,aan allebei de kanten doorgerot.Mijn vraag, zijn ze tweede hands verkrijgbaar en wat is daar de prijs ongeveer van.is het zelf te doen of garagewerk.verder een prima auto en de 3.8 loopt[rijdt] als een zonnetje.groetjes pontiacwim

pontiacwim

Geplaatst door pontiacwim (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Is lassen geen optie?

Sytze

ps moet wel met materiaal van dezelfde dikte.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

zoek eens met google
er zit in brabant een bedrijf dat ook in belgie zit en veel amerikaans spul zelf importeerd
ze deden vroeger veel taxi werk onderhoud
die jongens hadden een eigen onderdelen import in belgie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

lassen is een optie, maar moet aan een hoop eisen voldoen.
e weet zeker dat het sub-frame verrot is? en niet de bevestiging van het subframe aan de carroserrie/bodemplaat?? subframes hebik igenlijk nog nooit verrot gezien bij dit soort auto,s de rest van de bodem (vooral achterin ) echter al geregeld wel. nder subfrae zal best wel te vinden zijn, en zal ook niet erg duur zijn want komt bijna nooit voor ......maar dan komt de ellende. Je zult het oude subframe inclusief motor en bak en aandrijving,ophanging en wat er verder bijhoort, uit je auto moeten bouwen, dat wil heel best, maar je hebt wel een brug nodig of iets dergelijks. dan moet jeje auto over dit losse deel he zien te takelen, dan moet alles overgezet worden naar dit andere subframe en dan moet je auto daar weer overheen. > heb je een hogeloods met daarin een brug, kan het nog wel anders, maar dan moet je je motor en bak etc ergens boven die brug aan kunnen hangen zodat je het subframe er onderuit kunt pakken.
Een behoorlijke klus dus, ik zou eerst kijken of er gelast kan worden.
Suc6 Peter
(voor evt parts kun je mij mailen, ik weet iemand die ze wel heeft liggen.)

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

alles in de motor takel op de binnen schermen
en dan sub de/monteren

pontiacwim (0), 16 jaar geleden

hallo ik heb alle berichten gelezen.heb intussen een subframe gevonden voor 100 euro en deze willen ze er onderzetten voor 250 euro plus er moeten nog twee brugstukken ingelast worden en dit kost ongeveer 200 euro,dan moet mijn pontiac er weer als nieuw bijstaan.is volgens mij niet te duur want nagevraagt een nieuw subframe kost 1300 euro plus de rest.bedankt voor de reacties,hoor graag van jullie of dit goedkoper kan of niet groetjes pontiacwim

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

als de rest van je trans-sport nog oke is, dan is het de moeite van overwegen waard, 500 euro koop je in elk geval geen goed rijdende voor (1500 wel). maar jij weet wat je hebt, dus als jij het het waard vindt, moet je het doen. en subframe ff goed laten behandelen voor je hem er onder laat zetten.
suc6
Peter

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Eerst maar es even flink met een punthamertje er bij langs oftie niet hetzelfde is......

dannymdouma (0), 16 jaar geleden

Beste een goed gebruikt subframe hoef je nooit aan te lassen.
Je koopt een goede gebruikte voor 200 euro bij de Ami-sloper bij de rooie ben in amsterdam.
Er zijn wel een paar zaken waarbij je moet opletten!
Uiteraard juiste motortypeframe maar ook juiste jaar. Het frame van de 3.8 GT past niet onder de andere 3.8!
Heb dit zelf zeer recentelijk ervaren de bouten van de GT zijn een andere maat daardoor moet je alle rubberophangingen de metralen bus opboren. De overige maten zijn gelijk.
Rotten nooit door is niet waar heb hie verschillende in mijn collectie van 9 TS die dat geintje hebben, wat belangrijk is de plaats waar de auto staat en een behandeling met tectyl is niet slecht te noemen.

groetjes Danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.