Pontiac Trans Sport: spanrol multiriem

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

hallo allemaal

hoe vervang ik de spanrol van de multiriem, is dit makkelijk te doen of valt dit tegen.
nieuwe multiriem komt er dan ook op, op het moment dat ik de oude riem er af haalde viel de spanrol er gewoon af,dus weet niet hoe deze vast heeft gezeten,een deel zit nog aan het motorblok de kap met rol en veer is er af gevallen.
wil dus nu een nieuwe spanrol en riem plaatsen de vraag is dus hoe?

met vriendelijke groet Frank.

ikkefrank

Geplaatst door ikkefrank (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hobby-monteur (0), 14 jaar geleden

volgens mij zit dit gewoon met een bout op je blok vast,maar veel ruimte heb je waarschijnlijk niet.
verder zit op de meeste amerikanen een tekeningetje in de motorruimte waar op staat hoe de multi-riem erom gelegd moet worden,anders even zoeken op amerikaanse site's.(tensioner pulley)

ikkefrank (0), 14 jaar geleden

Bedankt, ga even zoeken op de amerikaanse site's, klopt van die tekening,bij mij zit er ook een afbeelding op de motor hoe de multiriem moet komen te zitten.

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

als jij een nieuwe koopt zie je wel hoe die vast zit,een nieuwe zit altijd op voorspanning dus na montage riem erop en de de borgpen eruit pakken door de spanner iets tegen de veerspanning in te draaien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.