Pontiac Trans Sport: Motortje van niveauregelaar blijft soms te lang doorgaan ....

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.8 V6

Hallo allemaal,

Is het normaal dat het motortje van de niveauregelaar na het parkeren (zo irritant) lang blijft doorpompen? Het is niet zo dat ik de auto op een helling parkeer, maar op een "gewone" parkeerplaats?

Optisch is er niks waar te nemen van een stijging of daling van de achterzijde ....

Bij voorbaat mijn nederige dank voor je expertise!

Mvg,
Regie

Regie1216

Geplaatst door Regie1216 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

dan heb je hoogstwaarschijnlijk een lekkage in je luchtcircuit die plastic leidingkjes willen weleens lekken daar waar ze gekoppeld zitten of je schokbrekers zelf lekken met zeepsop kun je dit wel vinden

Regie1216 (0), 14 jaar geleden

Ik zal dit morgen even nalopen.

Bedankt voor je reactie, Robby10030!

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Heel vaak zijn de schokbrekers lek, testen is heel simpel, zet de auto uit, wacht tot ie klaar is met pompen, gooi de kofferklep los en ga op de achterbumper zitten met 2 personen, nu gaat ie weer pompen, en zal ie ook vrij vlot weer moeten afslaan, blijft ie pompen, dan zoals robby zegt: zoeken naar een luchtlek.

gr

Peco Power

Regie1216 (0), 14 jaar geleden

Ik ga morgen zoeken naar de luchtlek. Hartelijk dank voor jullie reacties!

Mvg,
Regie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.