Pontiac Trans Sport: bekleding deur verwijderen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 aut

Het slot van de rechterdeur is bij ons afgebroken. Op de sloop heb ik een nieuwe klink gehaald en wil deze er graag opzetten. Daarvoor wil ik de deurbekleding verwijderen, maar weet niet goed hoe. De schroeven verwijderen begrijp ik, maar dan de rest. De bedoeling is namelijk om de bekleding daarna weer te bevestigen op de juiste manier. Heb al geprobeerd met duwen en trekken, maar veel beweging komt er niet in. Ik ben bang dat als ik te hard duw en trek het afbreekt en niet meer te bevestigen. Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik dit het beste aanpak zonder blijvende schade? (voor mijzelf en de auto)

SvH

Geplaatst door SvH (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mausx (0), 14 jaar geleden

De bekleding zit verder met drukkers gemonteerd. zijn redelijk sterk dus als je zeker weet dat alle schroeven los zijn dan kun je het paneel er zo af trekken.
houd er wel rekening mee dat er 2 schroeven een beetje verstopt zitten in de stoffen bekleding.
met een beetje beleid trekken en desnoods met een schroevendraaier van achter een beetje wrikken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.