Pontiac Trans Sport: startonderbreker

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 v6

hallo allemaal ik heb een vraag ik heb een pontiac transsport uit 1995 nu wilde ik weten of deze is uitgerust met een startonderbreker en zo ja ik heb de orginele radio er uitgehaald en er een andere ingebouwd kan dit een probleem geven met de startonderbreker want sindsdien heb ik start problemen zoals starten rijden en dan na een tijdje doet hij het niet meer moet ik even wachten na een paar minuten start hij weer ik heb de dynamo accu en startmotor laten nakijken deze zijn alle drie in orde kan wel de auto starten als ik de startmotor doorverbind met een schroevendraaier begreep op andere verhalen dat het komt omdat de startmotor te warm wordt met rijden maar hij weigerd ook na 5 minuten rijden en start soms ook na 2uur rijden hij doet het alleen niet als hij er geen zin in heeft beetje omslachtig zo maar wist het niet anders te vertellen alvast bedankt voor als er een antwoord is

joop sl

Geplaatst door joop sl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Alle verbindingen gecontroleerd? massa is een erg gevoelige kwestie bij deze auto's, contactslot wil ook nog wel eens wat moeilijk doen. veel TS zijn idd uitgerust (geweest) met een startonderbreker, meestal gekoppeld aan de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling. Sommige vallen na een zeer korte tijd weer in de startonderbreking, even opnieuw op het ontgrendelingsknopje drukken wil nog wel eens helpen dan. Anders even uitvinden wat voor merk alarm/startonderbreker er op zit en even bij een specialist langs.
Suc6
Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.