Porsche 911: 911 loopt slecht

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,2

Heb hier een 911 met electronische injectie
Auto loopt slecht hij blijft bij ong. 3000 toeren hangen. toerental komt echt niet hoger. hij lijkt me ok niet helemaal op 6 cilinders te lopen. BDP sensoren zijn beide vervangen, bougie's zijn vernieuwd.rotor is niet nieuw maar niet slecht ofzo. verdelerkap het zelfde.
Heb al lucht slang gerepareerd naar stationairklep deze was afgescheurd.

hebben jullie ideeen dan hoor ik het graag

mvg.

Online

SciroccoGT

Geplaatst door SciroccoGT (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 911? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Luchthoeveelheidsmeter niet door backfire beschadigd? Een 911 is niet een doorsnee auto. Raadpleeg een porsche specialist en schaam je daar niet voor.
Bij een goedbedoelde en wellicht een niet juiste reparatie kan deze motor veel schade oplopen. En dan gaat het in de papieren lopen waar je niet op zit te wachten toch?

SciroccoGT (0) PRO, 15 jaar geleden

Marcel... hoezo geen doorsnee auto??? Omdat er porsche opstaat? mooiste is het systeem wat er op zit zit ok gewoon op een vw golf enz. Alleen hier met 2 cilinders meer.

LHM meter is een optie ja. Ook temperatuursensoren kan optie zijn.
Er wordt nog gezocht in de verloren uurtjes. Ook hier komen we uit.

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Zou het leuk vinden als je ons laat berichten. Ik wil je kennis echt niet onderschatten, ik weet wel dat een 911 blok toch heel verschillend kan zijn dan een kever blok.
Qua basis inderdaad gewoon een L jetronic. Verdeelkappen kunnen rare storingen geven. Evenals de kabels. Is de distributieketting al gemodificeerd?
Let even opde juiste type bougies. Succes!
gr marcel

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 15 jaar geleden

"mooiste is het systeem wat er op zit zit ok gewoon op een vw golf enz. Alleen hier met 2 cilinders meer. "

Mee eens.

Brandstofdruk?
Oiram

SciroccoGT (0) PRO, 15 jaar geleden

Hoe precies is de techniek al wel niet is van toen.... Probleem is opgelost!!

Omdat de bdp sensoren vervangen waren heb ik het hele schiltje d'r afgehad waar de sensoren in zitten. Omdat het terug schroeven toch al niet gemakkelijk is, is bij het terug schroeven niet opgevallen dat er wat speling op zit. sensoren kwamen dus niet dicht genoeg bij vliegwiel!! afstand moet 0.8 mm zijn. opnieuw afgesteld. starten en lopen als een nieuwe! Gelukkig dat we toch aan het zoeken zijn geweest want zo hebben we nog wel een rotte bobine kabel gevonde die het wel eens afliet weten met doormeten en een lekke lucht slang van stationair regeling en slechte bougie's. Allemaal verholpen. Auto loopt weer stuk beter.

Marcel...mijn excuus dat ik beetje bot terug antwoorde maar monteurs zijn altijd eigenwijs, vooral als hij nog jong is ;) maar problemen zijn er om verholpen te worden en een systeem is bij mij een systeem of hij nou in een fiat ligt of in een porsche moet niet uitmaken

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Netjes opgelost.
gr marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 911 of stel zelf een nieuwe vraag.