Porsche Cayenne: Airco gaat niet uit (bij OFF komt er lucht door de airco)

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 V6

Hoi, ik heb laatst een porsche cayenne gekocht en ik kan de airco niet uitzetten! er komt steeds lucht door ook als ik hem op OFF zet.!
waar kan het aan liggen? hoor dat zo? als ik de airco aan zet met koude lucht werkt hij prima maar als ik de airco niet wil gebruiken en op UIT zet dan komt er steeds lucht door maar niet zo koud als airco aan is.

Samana1

Geplaatst door Samana1 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche Cayenne? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 8 jaar geleden

Wat bedoel je met er komt steeds lucht door ?
Als het uit de ventilatieroosters komt , moet je misschien een andere stand van je ventilatiesysteem kiezen ?

Samana1 (0), 8 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Wat bedoel je met er komt steeds lucht door ?
Als het uit de ventilatieroosters komt , moet je misschien een andere stand van je ventilatiesysteem kiezen ?[/quote]
Uit de ventilatieroosters komt steeds lucht door ook al staat de airco op OFF , maak niet uit welke ventilatiesysteem kies. Als ik achteruit (R) gaat dan gaat ventileren wel uit! Het lijkt of het constant de ventilatie aan is! Als ik de airco aan doe dan komt er koude lucht uit de ventilatie als ik het zeg maar uit doe (OFF) komt er nog steeds lucht uit de ventiliatieroosters en het blijft zo!

waar kan het aan liggen? zie foto's. onderste staat de airco op OFF (uit) maar er komt nog steeds lucht door de ventilatieroosters!

kaleido 1 (945) PRO, 8 jaar geleden

Airco off , wil niet zeggen dat de ventilator voor de luchtcirculatie van het interieur ook automatisch uit gaat , dit is weer een aparte handeling.
Er zit een heel aantal keuze mogelijkheden op je bedieningspaneel .
Zou het instructieboekje eens door gaan lezen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche Cayenne of stel zelf een nieuwe vraag.