Porsche 924: wel/geen loodvervanger voor Porsche 924

Bouwjaar: 1977, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000cc

ik heb deze week een Porsche 924 van 1977 gekocht maar zit nu met het probleem over het type brandstof wat ik nu moet tanken en of er loodvervander toegevoegd moet worden? kan iemand mij hier informatie over geven? alvast dank

Fernando

Geplaatst door Fernando (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Porsche 924? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RoelV (0) PRO, 17 jaar geleden

Staat er niks in de tankklep? Of op het plaatje in de deur of kofferstijl. Heb je er geen boekje bij? Ik heb hier even nagekeken op de pc, maar hij geeft geen loodvrije benzine aan, maar gewoon benzine. Ik heb even wat gegoogled en zie dat ze 98 met loodvervanger adviseren. Anders kijk eens op internet of op bijvoorbeeld de site van de porsche (924) club.
Gr. Roel

De paashaas (0), 17 jaar geleden

Ik heb zelf een 924 uit 1977. Ik tank gewoon 98 bij de pomp en heb nergens problemen mee :) Loopt er prima op.

frans t (0) PRO, 17 jaar geleden

om er voor te zorgen dat deze motor niet defect raakt is het mischien toch handig om zo nu en dan een lood toevoeging te gebruiken / dit is bij een automaterialenzaak wel te krijgen (wyns +/- € 12.-) voor meerdere tankbeurten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Porsche 924 of stel zelf een nieuwe vraag.