Renault Laguna: 1.8i slecht lopen op benzine minder dan 2500tpm

Bouwjaar: 1994

Ik heb een probleem met mijn renault laguna. het is een auto die op lpg g3 loopt. Sindskort heeft hij het probleem dat hij erg slecht start (als hij aantal dagen stil staat zelfs bijna niet) als hij dan eindelijk loopt werkt hij op bezine ook niet optimaal hij houd in als je gas geeft dit probleem doet zich eigenlijk alleen voor met minder dan 2500 toeren, het lijkt me een brandstof probleem maar waar moet ik het zoeken? sensoren? injector? brandstofpomp? Het probleem gaat niet weg na een halve tank bezine te hebben gereden en het probleem blijft ook als de motor al warm is

MVG Tjeerd

Tjeerd_h

Geplaatst door Tjeerd_h (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

wanneer heb je de laatste keer benzine getankt lijkt alsof je benz verouderd is dan krijg je dit soort klachten

Tjeerd_h (0), 19 jaar geleden

Ik heb er al weer een kwart tank euro98 (kan geen kwaad om euro 98 ipv 95 te tanken toch?) doorheen gereden (zie ook eerste post) die benzine is maar 2 weken oud maar dat help niks het is er niet beter van geworden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.