Renault Laguna: stotterende renault laguna 18 rn benzine WIE HELPT !!!!

Bouwjaar: 1995

mijn renault laguna heb ik een stotterende (inhoudende) motor, heb zelf het idee wanneer dat het gebeurt , als hij warm is. in principe gebeurt het elke dag, voornamelijk bij een snelheid van 80 km p/u. ben bij de dealer geweest, maar die kan maar niks vinden (bougies nagekeken). ook als ik het gas los laat gaat hij een schokkend effect krijgen.
Wie zou hier een antwoord op kunnen geven???? 160.000 km gelopen, en het is een bezine.
hoor graag jullie ervaringen cq reacties.

vr gr erik jan

erikjan

Geplaatst door erikjan (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Bobine is 'n goede mogelijkheid. Eventueel de rotor ( inwendig doorslaan, komt vaker voor) of verdeelkap ( scheurtje of vocht).

Chris1660 (0), 19 jaar geleden

heb hetzelfde eens gehad met me pa zijn renault en me ma haar toyota...
gewoon verdeelkap+rotor vervangen en loopt als een trein!!

erikjan (0), 19 jaar geleden

heren bedankt voor jullie hulp, breng hem wel weer naar de dealer, alleen het probleem is dat die zegt dat ie niks kan vinden. maar we zien het wel weer, als er verder nog suggestie zijn hoor ik het graag, nogmaals bedankt, gr erik jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.