Renault Espace: 2.0 16v uitlaat

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal.
Heb een brommend geluid aan de uitlaat ergens tegen de uitlaat collector, alleen de garagehouder (een onafhankelijke) vind geen lek (ook geen zichtbaar roet).
Heeft er iemand enig idee wat de oorzaak zou kunnen zijn?
Alvast bedankt op voorhand.
Tim

Tim11455

Geplaatst door Tim11455 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Luchtfilter-resonantiebak los of als het een gas auto is kan het luchtfilterhuis ook kapot zijn gegaan na een backfire.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

mischien katalysator gescheurd achter het hitteschild dit is ook slecht zichtbaar maar dan ruik je onder de kap wel duidelijk uitlaat gassen

safrane10695 (0), 18 jaar geleden

zit er geen beweegbare mof op je uitlaat een bekent probleem bij renault
pascal

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

al iets gevonden

Tim11455 (0), 18 jaar geleden

Idd, gisteren de wagen terug gehad, hft wat geduurd, herstelling was niet dringend. Was dus een stuk dat op de uitlaat collector geplaatst is (waar er een soort van roet filter of zo inzit of is dit de catalisator) dat losgekomen was (was erop gelast). De garagehouder hft dit gelast maar bij het teugplaatsen van de lambda sonde was de schroefdraad blijkbaar beschadigd en hft hij dan maar alles nieuw geplaatst. Hft mij uiteindelijk niets gekost -> garantie op okkaziewagen.
Alvast allen bedankt voor de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.