Renault Espace Etoile: Schade aan achterklep

Bouwjaar: 2000

Hallo,
Ik heb schade aan de rand van mijn achterklep. Omdat mijn auto gemaakt is door tupperware is het moeilijk te repareren. Het polyester is beschadigd en is nu een zwakke plek. Weet iemand of dit te repareren is zonder de klep te vervangen.

Mada

Geplaatst door Mada (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Moeilijk in te schatten hoe groot de schade is, maar zoiets valt dikwijls wel te herstellen. Ga langs bij een goeie carossier. Die zal je wel vertellen of het nog te herstellen valt en wat de kosten zijn.

Mada (0), 18 jaar geleden

Ik ben bij CarE geweest en en het is ook voor hun moeilijk om deze schade te repareren. De rand blijft altijd een zwak punt. Er moet heel veel worden weggeslepen. Daarna wordt er een metalen strip aan de achterzijde geplaatst. Deze valt niet op en wordt meegespoten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.