Renault Espace: Audio aansluiting

Bouwjaar: 2002

Wie kan mij vertellen waartoe de (extra) aansluiting op de radio voor kan dienen ? Het is een aansluiting van 3 rijtjes met 4 pennen en onder het derde rijtje een 13e pen.
De radio is een standaard gemonteerd Pioneer toestel, welke onder de rechter voorsstoel is ingebouwd. Op de losse afstandsbediening zit een AUX mogelijkheid, verder heeft de auto een cd-wisselaar.
Alvast dank voor de info !

Martien7370

Geplaatst door Martien7370 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mada (0), 18 jaar geleden

Het is inderdaad een aux aansluiting. Aan de zijkant van de radio zit ook een aux aansluiting (tulp) maar deze is mono. De aux aansluiting met 13 pinnen is stereo. Pin 1 en 3 is links en rechts, 2 en 4 zijn de massa. Ik heb er mijn dvd speler op aangesloten en deze werkt prima.

Martien7370 (0), 18 jaar geleden

Hallo Mark, Mag ik dan ook nog van je weten, hoe je aan een kabel bent gekomen om er je DVD op aan te sluiten ? Is zoiets in de handel en zo ja waar ? Groeten, Martien

Mada (0), 18 jaar geleden

Ik kon ook niet aan de kabel komen, maar heb de aansluiting rechtstreeks op de achterzijde van de connector gesoldeerd. Bij Display is zo'n connector wel te koop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.